Post by ngutweinoryten on Feb 5, 2022 3:21:13 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SpongeBob: Krusty Cook-Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok kaynağı aldatır ▞▞▞
▞▞▞ SpongeBob: Krusty Cook-Off 2022 version ▞▞▞
Çalışmayı bırakana kadar bu oyunu kesinlikle seviyordum. Yeni doğan bebeğim üzerimde uyuklarken oynayabileceğim iyi bir mobil oyuna ihtiyacım vardı ama tabii ki uygulama şimdi bozuldu. Bir güncellemeye ihtiyacı olduğunu iddia etti, ancak güncelleme yüklenmeyecekti, bu yüzden uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemenin düzelteceğini düşündüm ama hayır. Şimdi oyunu tekrar yükleyemiyorum bile, yükleme her seferinde başarısız oluyor. Destekle iletişime geçtim ve yapabileceğim her şeyi giderdim ama sorun benim tarafımda değil!!!
Sünger bob'u seviyorum, keşke yürüme animasyonları ve diğer animasyonlar daha iyi olsaydı. Yine de harika iş! Bu oyunu sevdim!
SpongeBob: Krusty Cook-Off Alkalmi iptq
SpongeBob: Krusty Cook-Off Інше kdx
Bu iyi. Çok eğlenceli ve zorlu. Bir çıkmaza girersem puanımı değiştireceğim. Bu oyunlardan bazıları, büyük miktarda elmas satın almadan devam edemezsiniz, ancak buna henüz vurmadım. Yan not: 5/13/20 itibariyle, bir seviyeyi tamamladığınızda puanlarınızı gösterdiği ve ana sayfaya gitmek yerine mutfağa geri takıldığı bir hata var.
oyun görüntüleri çok kötü
Eğlenceli oyun (gerçekten eğlenceli gibi). Ama sadece çok fazla ekler. Daha fazla para kazanmak için reklamları izleyin. Ücretsiz mücevher almak için reklamları izleyin. Kostümler için çekilecek reklamları izleyin. Bazen bir seviyeyi tamamladıktan sonra reklamları izleyin. Yükseltme bekleme sürelerini hızlandırmak için reklamları izleyin... demek istediğimi anladınız. Ve bunlar da tam 30 saniye, YouTube'da 5 saniye sonra atlayabileceğinizler değil. Bu iyi olurdu.
Dragon Mania: A Lenda Simulação mdpw
Oyn açılmadı safra
Oyun çok iyi bilgisayardan oynamıştım ama mobildeymiş ama çok tekrardan daha iyi bölümlerden
See the exclusive and hilarious story of SpongeBob: Krusty Cook-Off • Interact with Mr. Krabs, Patrick ...
Oynadığım en iyi oyunlardan biri! Sünger Bob'u seviyorum ve bu oyun çok eğlenceli! Özellikle SpongeBob'u seviyorsanız kesinlikle deneyin!
Çevrimdışı oynarken iyi. Ancak çevrimiçi olduğunuzda çok gecikmeli ve oynanamaz.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Alkalmi iptq
Türkçe neden olmasın?
SpongeBob: Krusty Cook-Off Kasual jnk
Iphone duvar kağıtları Download APK for Android
Çocukluk şovumla bir yemek pişirme oyunu karışımı harika.
İncelememi değiştiriyorum. Daha önce harika oynanışı ve sizi satın almaya zorlamadıkları için 5 yıldız vermiştim. Şimdi oyunda yaptığım her şey arasında iki veya üç dakikalık reklamlar var ve ana ekranıma gidip oyunu yeniden açmak dışında reklamlardan çıkmanın bir yolu yok. Ayrıca oyun ilerledikçe, gems satın almadan oynamak daha da imkansız hale geliyor.Buna çok üzülüyorum çünkü bir hafta öncesine kadar oynadığım en iyi yemek pişirme oyunuydu.
İnternete karnını doyurmak için internet yok diyo çıldırıcam
SpongeBob: Krusty Cook-Off altın ve elmas hilesini sunuyorum. Oyunda altn ve elmas sorunu yaşamadan makinelerinizi geliştirebilir,
Oyun müşteri kacirmamiza üstlük sınıfları ve eşyaları bile yukseltmemize alınmayacak bölüm geçmiyor böyle saçmalık olamazya bukadar garaj güzel bı oyun yakışmayan bu tarz eğlencelerle dolu
Normalde böyle yemek pişirme oyunlarına bayılırım. Grafikler sevimli ve sorunsuz. Ancak madeni paralara VE değerli taşlara duyulan ihtiyaç, özellikle değerli taşların bulunması zor olduğunda aşırı görünüyor. Üstelik, ürünümü almak için bile 10 dakika ile bir saat arasında herhangi bir yerde beklemem mi gerekiyor? Yani kelimenin tam anlamıyla ilerleyemiyorum, zaten ikinci restorana takıldım. Bir oyunun ücretsiz sürümünün ve ücretli sürümünün olduğu eski günleri özlüyorum. Kullandıkça öde benim için buna değmez.. sevimli oyun ama benim için değil.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Інше kdx
Yükseltme yapmak için çok fazla mücevher ve madeni paraya ihtiyaç duymak çok sinir bozucu. Belirli seviyeleri yükseltme yapmadan geçemezsiniz ve bazen gerçek para harcamadan bu mümkün olmaz. Bazı yükseltmelerin tamamlanması 6+ saat sürer. Oyun bir sürü hata veriyor, bu yüzden bir eklentiyi izledikten sonra ya can kaybedersiniz ya da 30 dakika hızınızı kaybedersiniz. Yeni güncelleme birçok hata ile geldi. Birden fazla hayata tutunamam. Bütün gün oynamasam da başlamak için tek bir hayatım var. Çok haksız. Düzeltmek gerekir.
Kolay bir oyun arıyordum, AMA BU TAM TERSİ! Krusty krab'e hoşgeldiniz! Müşterileriniz hiç kimseyi iddia etmiyorlar! Ayrıca bu oyundaki en iyi şey ise çok internet tesisini ve tesisatınızı süper bir bitiriyorlar! O yüzden bu oyunu oynamayacağınız için bu oyun çok büyük bir şeymin için doğru bu oyunu oynamayınız. Ha bide bu çakma, orjinal değil.
Oynanıştan zevk alıyorum, ancak bu yeni güncelleme uygulandığından beri oyun beni kovmaya devam ediyor. Barg n Mart'ı açmam kadar basit şeyler beni oyundan atıyor.
Donmaya devam ediyor. Bir seviyeyi tamamladıktan sonra bazen seviyeler geçmiyor ve uygulamayı kapatmak zorunda kalıyorum. Bu hataların bir an önce düzeltilmesini diliyorum. Bu oyunu gerçekten başka türlü seviyorum. Güncelleme: 7 Haziran 2020 Pazar. Güncellemeden sonra hala donuyor. Hala oyunu seviyor ve oynuyor. Umarım yakında bir düzeltme ve daha fazla seviye alırız. İndirdikten bir hafta sonra tüm seviyeleri geçtim. Hala jeton ve elmas kazanmak için oynuyorsun. Teşekkürler.
Herşey Macera Oyun makinesi Eylem Yazı tahtası Gündelik kart Eğitim Aile Müzik Bulmaca Yarışma Rol yapma oyunu Çekim Spor ... SpongeBob: Krusty Cook-Off.
Let's get cookin'! Join SpongeBob SquarePants on a hilarious culinary adventure through the restaurants and kitchens of Bikini Bottom!
Oyunda aksaklıklar olmaya başladı. Seviyeler, pişirilecek yiyecek olmadan başladı ve müşteri talep edilen hiçbir ürün olmadan ortaya çıktı. Diğer düzeylerde yiyecekler donar ve artık tıklanabilir değildir, ancak müşteriler yine de sinirlenir.
SpongeBob: Krusty Cook-Off Mod Apk 4.5.1 Android için ...
Eğlenceli ve eğlenceli Hikayeyi beğendim, ancak bir görevi tamamladıktan sonra ortaya çıkan küçük bir aksaklık var. İşiniz bittiğinde sizi ana alana geri götürmez. Kapatıp oyuna geri dönmem gerekiyor. Yine de son görevi tamamladığımı gösterdiği için o kadar da kötü değil, ancak her görevden sonra oyunu kapatmak zorunda kalmamak güzel olurdu. Bunun dışında oyunu gerçekten seviyorum. Bu 5 yıldızlı bir oyun ama bir aksaklık onu 4'e indiriyor.
Süper bağımlılık yapar ve sıkıcı olmaz. Kendi hikayeleriyle gelen birçok seviye ve farklı yerler var. Sanat harika, ara sahnelerdeki karakterlerin hareketinin biraz garip göründüğünü düşündüm. Bu oyunun zorlaştığını ve elmaslarınızı neleri artırdığına bağlı olarak ekipmana nasıl harcadığınız konusunda akıllı olmanız gerektiğini veya aksi takdirde reklamlar, başarılar vb. yoluyla yavaşça elmas toplamanız gerekeceğini unutmayın. Bu oyun reklamlarla dolu olsa da , buna hazırlıklı olun.
Bu iş çok uzun sürüyor ve bir kitap kitabını pek iyi çalışmıyor, donuyor ve oyunu oynamayacaksınız.
Çevrimdışı atsan yazarsan dilimde puanınız verilmiyor, üzerinde düşünürseniz bir süre sonra her bölümden 35 sn reklam izletiyor hiçbir şey yok..... ağzımızın tadıyla bi hambuş yapamazk.......
Çok eğlenceli. Benzer oyunlar kadar ilerlemek zor değil. Yine de oyunu geliştirmek için biraz para ödemek zorunda kalabilir, ancak onsuz eğlencelidir ve %100 gerekli değildir. Her şey şirin ve müzik eskimiyor. Büyük bir Sünger Bob hayranıysanız harika.
Oynamak harika bir deneyim, çok eğlenceli ve beni meşgul ediyor, ayrıca bana çocukluğumu hatırlatıyor. Sadece aşağı kısım, yüksek seviyeli seviyeleri oynamak için çok pahalıya mal olur. Oyundan gerçekten zevk alıyorum, keşke sadece delik oyunu için ödeme yapmanın ve tüm seviyeleri ücretsiz oynayabilmenin bir yolu olsaydı.
Bir sürü para harcamak yerine mücevher almanın daha iyi bir yolu olmalı!
biraz iyi oyun
Zaman öldürmek için iyi. Doğru oynarsanız ve mevcut görevi geçmek için gerekenlere göre yükseltirseniz, mücevherler için para harcamak gerekli değildir. %100'e ulaşmak ve bir sonraki seviyeye geçmek için her bir menü öğesini/dekoru yükseltmeniz gerekmez. Oyun güncellemeyle ilgili aksaklıklar yaşadı ve önemli ödülleri aldı. Gerekli SS'yi gönderdikten sonra yanıt yok. 4 yıldız oyunu.. 2 yıldız desteği. Her neyse, yemek pişirme oyunlarıyla ilgileniyorsanız, bunu denemek iyi olur, sadece destek konusunda bir serseri. Oh iyi. Oynamak.
Bu sadece saf bir nakit kapma ve ilerlemek zor ve şimdi oyun ekranım yüklenmiyor bile. Korkunç kaliteli oyun.